Tervetuloa!


Unia Trotters on virtuaalitalli, joka sijaitsee Suomessa. Tilalla on pitkä historia, mutta me pääsemme seuraamaan sukupolven vaihdoksen myötä kahden sisaruksen taivalta kohti huippua. Reena ja Rita ovat määrätietoisia, kilpailuviettisiä ja erittäin taitavia raviharrastajia, jotka ovat ottaneet suuren vastuun vastaan. Tälläistä tilaa ei ihan kahdestaan pyöritetä ja heidän turvajoukkoon kuuluu kahdeksan työntekijää. Tilan siirryttyä siskoksille, vanhempien kolme amerikanravuria saivat jäädä jatkamaan uraansa mutta hevosia on ostettu talliin jo hurjat määrät. Vaikka hevosia on paljon, ne saavat parasta hoitoa ja huolenpitoa - hevosten hyvinvointi ja terveys on kaikkein tärkein asia.

Tilukset ovat ainutlaatuisen huippeat, paljon on uudistettu vanhaa ja saatu nauttia ulkomaisesta desingista. Paikkana tämä on unelma, niin hevosille kuin valmentajillekin. Käytössä on kaksi rataa, tilavat varikkoalueet ja suuret tarhat ja laitumet. Hevoset saavat ulkoilla koko päivän, porukassa tai yksin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Unia Trottersin tiloihin sekä asukkaisiin!

Tiloja on mahdollista vuokrata kilpailuiden järjestämistä varten, sen lisäksi otamme nuoria hevosia ja poneja koulutukseen ja valmennukseen. Kaikissa askarruttavissa asioissa ota meihin yhteyttä sähköpostilla sorelvirtual@gmail.com ja sovitaan asioista tarkemmin.


Sorel (VRL-00884)

Päivitykset 10.11.2023

Talli vietti lähes vuoden hiljaista eloa mutta nyt toiminta on lähtenyt rullaamaan normaaliin tapaan. Kaikkien hevosten sivut ovat päivitetty, hevoslista päivitetty ja muutamia vanhempia kisakonkareita siirretty jalostuskäyttöön. Marraskuun aikana vanhimpia siitoshevosia on aika päästää vanhuuden vaivoistaan eroon ja tehdä tilaa nuoremmille jalostushevosille. Vielä on siis hyvä hetki käydä katsomassa jalostustarjonta!

Unia Trottersin tiloihin tuli hankittua muutama uusi asukas Radical Trottersista. Suomenhevosia saapui kahden komean orin verran: Radikalin Lähiön Nopein Urbaanilegenda. Lämminveristen tiimiä tuli vahvistamaan tumma ja tulinen ranskalaistamma Vanité de Fermé RC. Poneja ei voi koskaan olla liikaa (eikä tammoja): shettis tamma Kimberly RC ja russ tamma Sculpture RC.