SMH Amenadiel Shah+/+/+

Tämä on virtuaalihevonen

Champion, KTK-II (72p.)
First Champion - Legion of Fame

Arabialainen täysiverinen (DOM), ori
149 cm, tummanruunikko
synt. 01.05.2005 (25v), USA
kasvattanut SMH

koulupainotteinen, vaativa A
omistaja Sorel (VRL-00884) - El Braqa

» VH19-003-0109

Amenadiel on kuuliainen herrasmies, joka tietää arvonsa mutta omaa käytöstavat joka tilanteessa. Se on todella herkkä käsitellä, todella paljon erilainen kuin mitä jotkut ovat voineet tottua käsittelemään jytkyä suomenhevosta. Jos nykäiset hieman kiukkuisena riimun-narua ja ärähdät jotain perään, voit olla varma että joko Amenadiel yrittää pakenea tilanteesta salamana tai jos se ei pääse, se hyppii ympärillä kuin aropupu. Jalat ovat usein levottomat ja ori askeltaa näyttävästi vierelläsi, ilman että naru käsissäsi kiristyy. Vaikka tammat seisoisivat vieressä, Amenadiel osaa käyttäytyä eikä lähde silloinkaan kiskomaan.

Käsiteltävyydeltään hevonen on jumalaisen ihana, mutta joskus liika herkkyys voi ottaa omaan hermoon. Amenadiel on kuin peili. Sen mielentila muuttuu hyvin nopeasti juuri samaksi, mikä ihmiselläkin on. Jos kiukuttaa ja mistään ei meinaa tulla mitään, Amenadiel takaa, että näin tulee tapahtumaan. Se on yhtä hermostunut ja ahdistunut kun hoitajansa. Toisinaan taas jos on hyvä päivä ja kaikki on hyvin, myös orin kanssa pystyy työskentelemään kivasti, ilman murheita ja ongelmia. Sen voi silloin harjailla ja varustaa sen karsinassa tai ulkona hoitopuomilla. Vaikeina päivinä Amenadiel ei ole sekuntiakaan paikoillaan, vaikka se seisoisi käytävällä kiinnitettynä, sen jalat käyvät kuin kuumilla kivillä.

Vaikka Amenadiel on helppo käsitellä, se ei ole nuorten käsittelyyn soveltuva. Se on astuva ori, joka on aina arvaamaton tapaus. Amenadielin kanssa täytyy vain tutustua kunnolla ja oppia tuntemaan hevosen tavat, sen jälkeen kun ymmärtää hevosta paremmin, työskentely helpottuu huomattavasti.

Ratsuna Amenadiel on lähes samanlainen kuin hoitaessa, herkkä ja kaikkeen vaikuttaa ratsastajan oma tekeminen ja mielentila. Jos ratsastaja on määrätietoinen, kokenut, varma ja keskittyy tekemiseensä, se saa todella hienosti hevosesta paljon irti ja ori näyttää upeat liikeradat kentällä. Huolellinen lämmittely ja läpiratsastus täytyy tehdä ennen kilpailuiden alkua. Se tarvitsee varmuutta ja toistoa, että suoriutuu omalta osaltaan täydellisesti. Amenadiel on pehmeäaskelinen, elegantti ja istunnalla saa orin kulkemaan kaikista parhaiten.

i. Dahabu Aramus
dom, prn, 151cm
ii. Thee Amor
dom, rn, 152cm
KTK-II
iii. Aron Amor
KTK-III
iie. Dahabu Wilmira
ie. Dahabu Shea B Jammin
dom, km, 147cm
iei. Dahabu Magic
iee. Da Shabah SP
KTK-I
e. Aibasar′s Blajih Haniyyah
dom, rnkm, 145cm
VIR MVA Ch
ei. Femy's Amir
dom, rt, 150cm
VIR MVA Ch
eii. Amir MG
Ch
eie. Nantell
VIR MVA Ch
ee. Heartache's Be Faithfull
dom, rn, 149cm
VIR MVA Ch, KTK-II
eei. Make Me Cry
VIR MVA Ch, KTK-III
eee. I'm With You
t/o. Varsan nimi s. 00.00.0000 SEA emä. Nimi om.

AHAC

Points: 7355
Title: Legion of Fame
Profile★ 03.12.2019: Susiraja - MVA-SERT, BIS4 -- pt. Lissu T.
★ 01.12.2019: KK Bailador - irtoSERT -- pt. Miia-Maria
★ 31.12.2019: Susiraja - irtoSERT -- pt. Lissu T.

Porrastetut kilpailut


» Kilpailee porrastetuissa KRJ:n alaisissa kilpailuissa.
» Koulutustasoltaan vaativa A


00.00.0000 Päiväkirjamerkintä

-